Geef de winter geen kans

Winter is niet alleen koude en soms barre omstandigheden, het is ook het seizoen van de feestdagen. We verzamelden enkele tips die je op-en-top klaar maken voor zowel de koude als de feestjes!

Bescherm je handen en voeten

Heb je last van uitslag, kloven, jeuk of zwellingen aan je handen in koude omstandigheden, dan kan je best gebruikmaken van een degelijke handcrème en lekkere warme handschoenen dragen.

Je kan bij ons ook terecht voor een paraffinebad waarbij de bloedcirculatie in je handen gestimuleerd wordt en de huid optimaal gehydrateerd en beschermd wordt.

Ook je voeten kunnen lijden onder het winterweer en tekenen gaan vertonen van zwellingen en andere kwalen. Vaak ligt de oorzaak hiervan bij een slechte doorbloeding. Zorg er daarom voor dat je passend schoeisel draagt en smeer je voeten elke dag in met een crème.

Bescherm je gelaat

De winterkou zal ook vaak gaan inwerken op het minst beschermde lichaamsdeel: je gezicht. De droge winden en koude lucht kunnen een droge of krakeleehuid veroorzaken of verergeren, resulterend in jeukende of zelfs schilferende huid in je aangezicht. Verzorg je gelaat daarom dagelijks met een beschermende dagcrème en een voedende, hydraterende nachtcrème.

Een exclusieve gelaatskuur helpt je bij het beschermen van je aangezicht in alle seizoenen en weersomstandigheden.

En maak je klaar voor de feestdagen!

Naast beschermende maatregelen kan je er ook voor opteren om je huid weer als vanouds te laten stralen. Dankzij ons breed gamma van huidverjongingensbehandelingen op maat behoren rimpels en huidvlekken tot het verleden en wordt je gelaat strakker, egaler en jonger!

Schenk jezelf(*) een relaxerende behandeling en de feestdagen worden heel wat minder stresserend.

(* Of schenk een cadeaubon. Contacteer ons voor meer informatie. )

Bel ons voor meer info: 012/23.15.80

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk cadeau voor je partner, familielid, vriend of collega? Schenk een cadeaubon voor een behandeling in ons schoonheidsinstituut; de ultieme ontspanning en verwennerij!

Meer informatie? Bel 012/23.15.80.

Gerelateerd

Copyright © 2007 - 2012 Kelly’s Pedicure & Beautysalon.